Koeman reméli, hogy Fati és Coutinho pótolhatják Messit

Komoly tervek.


A Barcelona edzője, Ronald Koeman rendezni akarja a Lionel Messi távozása után keletkezett űrt, és rmeéli, hogy olyan játékosok vállalhatnak magukra több szerepet majd, mint Ansu Fati és Philippe Coutinho.

A 34 éves Lionel Messi a Paris Saint-Germain játékosa lett. Az átigazolás hivatalos, mivel a Barcelona anyagi gondjai miatt nem tudták regisztrálni új szerződését.

„Meg kell értenünk, hogy egyszer minden véget ér. Be kell csuknunk ezt a könyvet, és az új szezonra koncentrálni. Új játékosaink vannak, és tovább kell lépnünk, van időnk. Ebben a szezonban több fiatal játékosunk van a keretben, és ez a jövőre nézve is biztató. Dolgozunk ennek a klubnak a jövőjén, erre kell koncentrálnunk, és nem az elmúlt napokra” – mondta Koeman.

Koeman azt reméli, hogy Messi távollétében más játékosok is előrelépnek, olyanok, mint például a 18 éves Ansu Fati és a 29 éves Philippe Coutinho.

„Természetesen nehezebb dolgunk lesz gólt szerezni. Messi az elmúlt szezonban 30 gólt lőtt. Tehát más játékosoknak többet kell hozzáadniuk, és meg kell tenniük a következő lépést. Ez az időszak sokkal inkább a csapatról szól, mint egyéni játékosokról. Együtt kell megcsinálnunk. Remélhetőleg hamarosan visszatér sérüléséből Fati és Coutinho is, és akkor igen erős csapatunk lesz.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: fcbarcelona.com

Videók