Klasszikus karácsony

Az idei év El Clásicói egy helyen.


Mindenki szeret nosztalgiázni a mérkőzések között, most itt a lehetőség, hogy elmerülj a Real Madrid és a Barcelona összecsapásaiban. 

December 18: Barcelona – Real Madrid 0-0
Gól nélküli döntetlenre végződött a szokásosnál is feszültebb politikai légkörben megrendezett el Clásicó, azaz a Barcelona és a Real Madrid mérkőzésen. A bajnokit a spanyol La Liga 10. fordulójából pótolták most.

Highlights FC Barcelona vs Real Madrid (0-0)

ElClásico ends scoreless for the first time in 17 years and FC Barcelona and Real Madrid remain level on points atop of LaLiga #BarçaRealMadrid #ElClásico.


Március 03: Real Madrid – Barcelona 0-1

Pikáns hangulatú mérkőzésen esett egymásnak Lionel Messi és Sergio Ramos. A Barcelona támadója a Real Madrid csapatkapitányával került szóváltásba, aminek nem lett komolyabb következménye. A 26. percben Ivan Rakitic döntötte el a találkozót, miután pazar mozdulattal pörgette el a labdát Thibaut Courtois fölött.

Barcelona VS Real Madrid 1 - 0 Highlight & All Goals - 03/March/2019 HD

Hasil Laga Barcelona VS Real Madrid 3 march 2019, LaLiga Santander. barcelona (1) VS Real Madrid (0).


Február 27: Real Madrid – Barcelona 0-3

A klasszikuson nem sokat jelent a hazai pálya előnye, ezt jól bizonyítja, hogy a Barcelona nagyon simán nyerni tudott a futballvilág egyik, ha nem a legnagyobb összecsapásán a Real Madrid ellen.

Resumen de Real Madrid vs FC Barcelona (0-3)

El FC Barcelona jugará la final tras derrotar al Real Madrid por 3 a 0 en el Bernabéu gracias al doblete de Luis Suárez y al gol en propia portería de Varane.


Február 06: Barcelona – Real Madrid 1-1

Nem bírt egymással a két spanyol óriás, az első félidőben inkább a Real Madrid villogott, míg a második játékrészben a Barcelona játszott jobban. A találkozó így végződött Lucas Vázquez és Malcom góljával döntetlenre.

Resumen de FC Barcelona vs Real Madrid (1-1)

Empate entre FC Barcelona y Real Madrid el partido de ida con los goles de Lucas Vázquez y Malcom.

Borítókép: TF-Images / Getty Images

Videók