Kitudódhatott Cubarsi új szerződése?

A katalánok fiatalja dörzsölheti a tenyerét.


A Barcelona úgy döntött nem teketóriázik, 2029-ig szeretné magánál tartani a 17 éves csodagyerek, Pau Cubarsi játékjogát.

A spanyol Diario AS kiszivárogtatta a Barca Cubarsinak szánt szerződését, amivel évente 4 millió eurót kereshet az ifjú belső védő, és itt nem ér véget a dolog.

A játékos fizetése nem lesz fixálva évi 4 millióra, az csak a következő évben a garantált fizetése, onnantól kezdve minden évben emelkedik majd az éves penzum, amíg a kontraktus utolsó évében egészen el nem éri majd az évi 12 millió eurót! Ehhez persze az is kell, hogy a spanyol hátvéd kitöltse új szerződését a Barcelona csapatánál.

Az új kivásárlási ár is a portál tudomására jutott, aki szeretné majd leigazolni a csodagyereket, 1 milliárd eurót kell fizetnie a Blaugrananak, bár ezt külön kérésre a felére csökkentheti a Barca.

Cubarsi a gigantikus szerződést várhatóan 2025. januárjában írja majd alá, amikor betölti a 18. életévét.

A védő a szezon egyik nagy felfedezettje, kirobbanó formában van, már 15-ször volt kezdő a csapatában kvázi hiba nélkül teljesítve, aminek köszönhetően már első felnőtt válogatottságán is túl van.

(Borítókép: tribuna.com)

Videók