Kiderült, milyen ajánlattal csábítja Griezmannt a Barca

Régóta folyhatnak az egyeztetések.


A L'Equipe felfedte a Barcelona Antoine Griezmannak ajánlott szerződés részleteit, miután a játékos megerősítette, elhagyja az Atlético Madridot a nyáron.

Információik szerint a katalánok előnyt élveznek a többi érdeklődő csapattal szemben, és egy 5 éves, évi 17 millió eurós kontraktust ajánlottak. Az ügy alapjai a tavalyi nyárra datálódnak, amikor az Atlético támadója kikosarazta a Barát, és a Madridhoz kötötte jövőjét, mindezt a döntés című dokumentumfilmben bemutatva. 
Fotó forrása: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images
 
Griezmann már tájékoztatta klubját és szurkolóikat is elhatározásáról. Azonban ha az előbb említett szerződést elfogadja, az azt jelentené, hogy évenkénti 4 millió euróról mond le csak azért, hogy a katalánoknál játszhasson. Ez összecseng azon információkkal, melyeket mi is megírtunk, hogy hajlandó lenne ezt megtenni. Az is igaz azonban, hogy a Barcánál nagyobb szponzorációs és marketing összegekre tehet szert. 
 
A tárgyalások állítólag már a madridiak Juventus elleni BL búcsúját követően megkezdődtek, sőt, azt is állítják a franciák, már márciusban megegyeztek a részletekről. 
 
A Barcának – vagy bárkihez kerüljön Griezmann – ki kell fizetnie a játékos kivásárlási árát, miután az július 1-én 120 millióra esik.

Két játékost már kinézett Griezmann helyére az Atlético

Argentin lehet a következő sztárcsatáruk.

Videók