Két játékost már kinézett Griezmann helyére az Atlético

Argentin lehet a következő sztárcsatáruk.


Az Atlético Madrid el akarja kerülni, hogy ismét szappanopera legyen Antoine Griezmann helyzete a nyáron, és már most felkészültek arra, ha távozik. A két alternatíva a francia támadó távozására Paulo Dybala (Juventus) és Mauro Icardi (Inter), akik mindketten elérhetőek lehetnek. 
 
Jelentések szerint idén már nem akar harcolni a fővárosi csapat a támadója kegyeiért. Mivel el akar menni, és a Barcelona vagy más klub kifizeti a kivásárlási árát, így ezt az összeget visszaforgatják Diego Simeone támadósorába.
Fotó forrása: Marco Luzzani - Inter/Inter via Getty Images
 
Dybala nem boldog a Juvénál Cristiano Ronaldo érkezése óta. A kezdő kijelölésénél is hátrébb került. Játéka hasonlít Griezmannéra. Icardival más a helyzet. Ő sokkal inkább befejező csatár, mint Diego Costa és Alvaro Morata. Azonban az ő megszerzése lehet az egyszerűbb, hiszen az Interrel komoly problémái akadtak, és szinte biztosan távozik a nyáron, amit az olasz klub is szeretne.
 
Annyi már biztos, hogy a francia rávozik a Matracosoktól, ezt tegnap twitteren jelentette be a klubbal. A 28 éves játékos videoüzenetben közölte, hogy tájékoztatta döntéséről Diego Simeone vezetőedzőt és Miguel Ángel Gil Marín elnököt. Így még mozgalmasabb nyár elé néz az Atlético. Lucas Hernández a Bayern Münchenhez szerződött, Diego Godin az Interhez távozik, és Filipe Luis is elköszönhet, hiszen lejár a szerződése. Mellettük pedig Saul és Rodrigo távozásáról is pletykálnak.

Videók