Készen áll a bemutatkozásra a Real Madrid „csodagyereke”

A török tinédzser a nyári szerződtetése óta először léphet pályára a Real Madrid színeiben.


A Real Madrid megerősítette keretét a vasárnapi Rayo Vallecano elleni spanyol bajnoki mérkőzésre.

Sokáig váratott magára, de végre először láthatjuk Arda Gülert a Real Madrid mezében a vasárnapi, Rayo Vallecano elleni LaLiga mérkőzésen. A madridiak szombaton nevezték meg a mérkőzésre készülő keretüket, amelyben a török csodagyerek neve is szerepelt idén első alkalommal.

Miért nem lépett még pályára Güler a Madridban?

A 18 éves játékos nagy benyomást tett az edzőpályán, mióta Spanyolországba költözött, a nyári aláírása utáni hetekben rendszeresen posztolták a közösségi médiában a trükkjeit, cseleit és távoli góljait. Két különböző sérülés azonban megakadályozta, hogy bemutatkozhasson végre Carlo Ancelotti csapatában, mivel a szezon előtti térdproblémáját rögtön egy combsérülés követte.

Az olasz vezetőedző a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy van rá esély, hogy Güler végre pályára léphet a városi rivális Rayo ellen. "Ezen a héten elkezdett a csapat többi tagjával edzeni. Holnap ott lesz a keretben. Apránként játéklehetőséget fog kapni. Egy speciális programot fogunk összeállítani számára, hogy javuljon a kondíciója. De a legfontosabb dolog az, hogy elkezdett velünk dolgozni, és megmutatja a képességeit” – mondta Ancelotti a mérkőzés előtt.

A Real Madrid hazai pályán vasárnap este 21 órakor fog pályára lépni a városi rivális Rayo Vallecano ellen a La Liga 12-ik fordulójában.

Borítókép: Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images

Videók