Iniesta a lehető legjobbkor sérült meg

A Barcelona csütörtök este egy 9-0-s veréssel küldte karácsonyozni a harmadosztályú L'Hospitalet csapatát, azonban ennél fontosabbhír, hogy a katalánok világbajnoka, Andres Iniesta megsérült a találkozón.


A Camp Nouban igazi előkarácsonyi fiesztát rendezett a Barcelona, amikor a Király Kupa tegnap esti összecsapásán 9-0-ra kitömték a szintén katalán kiscsapatot, a harmadosztályú L'Hospitalet csapatát. Egyetlen szépséghiba a középpálya egyik motorja, Andres Iniesta sérülése volt.

A karmestert nem sokkal csapata második gólja után kellett lecserélni, amikor ütközött az ellenfél kapusával, Carlos Craviottoval. Mint kiderül, Iniesta sérülése nem súlyos, mindössze tizenöt napot kell kihagynia, ám mivel a Barca a következő meccsét majd csak jaunár 8-án játssza, így valószínűleg egy találkozót sem kell kihagynia a játékosnak.

A csapat vezetőedzője, Pep Guardiola elégedett volt a együttesével a lefújás után. "Azt kértem a játékosoktól, hogy vegyünk komolyan a mérkőzést. Hosszú volt az utazás a Klubvilágbajnokságról hazáig, de örülök, hogy sikerült megvalósítanunk az elképzelteket" - mondta a katalán tréner.

Andrés Iniesta megnyugtató twitter üzenete a szurkolóknak: "Ma még kellemetlen a sérülésem, de hamar rendbe jön. Boldog Karácsonyt és köszönöm a szereteteket."

 

 

Videók