„Ingyen is csatlakoznék a Real Madridhoz, hogy Benzema helyettese legyek”

Micsoda felajánlás.


A spanyol támadó, Fernando Llorente a Cadena SER-nek adott interjújában elismerte, hogy szívesen játszott volna a Real Madridban.

Fernando Llorente, aki az Athletic Bilbao, a Juventus, a Sevilla, a Swansea City, a Tottenham, a Napoli, az Udinese és az Eibar játékosa is volt, valamint világ- és Európa-bajnok lett a spanyol válogatottal, az El Larguero című műsornak adott interjúban elmélkedett pályafutásáról.

„A dolgok nem úgy alakultak, ahogyan szerettem volna az Athleticnél. Elbúcsúzom a klubtól, ahol felnőttem... 12 és 28 éves kor között. Úgy érzem, hogy ez az otthonom" - vallotta be Llorente. "Nagyon fáj, hogy nem jöttem vissza, és jól fejeztem be itt a karrierem. A dolgok így alakultak, de elégedett vagyok a pályafutásommal.”

A 37 éves Fernando Llorente, aki az elmúlt szezonban az Eibarban játszott, nem gondolkodik a visszavonuláson: „Nem tudom, mit hoz a jövő. Folytatni akarom, még mindig edzek, keresem a helyem, ahol szenvedélyesen szerethetem a labdarúgást. Ha nem, akkor keresünk valami mást, ami kielégít" - magyarázta a spanyol.

„Tényleg közel álltál ahhoz, hogy a Real Madridban játssz? Mondd el az igazat, Fernando" - kérdezte Manu Carreño újságíró a csatártól. „Nem… nem. Sosem voltam közel hozzájuk. Amikor a Real Madrid akart engem, szerződésem volt az Athletic Bilbaóval, és hát… Az Athletic soha nem akart elengedni, a Real Madrid pedig akkoriban nem akarta kifizetni a kifizetési záradékomat” - vallotta be Fernando Llorente.

„Amikor a lehetőség adódott... a Juventus gyorsabb volt" - folytatta. Fernando Llorente elismerte, hogy "szívesen viselte volna a fehér mezt. Jelenleg a Real Madrid a világ legjobb csapata, és hihetetlen, amit a Bajnokok Ligájában művelnek. Minden alkalommal, amikor ilyen messzire eljutnak, képesek nyerni.”

Végül Manu Carreño megkérdezte Marcos Llorentét: "Ha Carlo Ancelotti holnap hívna téged, hogy legyél Benzema helyettese. Csatlakoznál hozzájuk ingyen? Erre a pamplonai csatár habozás nélkül válaszolt: "Természetesen, miért ne?”

Borítókép és fotók: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Videók