Ifjú, alig 15 éves játékost pécézett ki magának a Real is!?

A Real Madrid labdarúgócsapatánál a játékosmegfigyelők igazgatója, Juni Calafat gőzerővel dolgozik a jövő fényesen tartásán.


A Fichajes.net értesülései szerint a Real Madrid vezető játékosmegfigyelője, Juni Calafat a mindössze 15 éves portugál üdvöskét, Cardoso Varelát ajánlotta felettesei figyelmébe.

Varela az európai futballmezőny 2008-as korosztályának egyik legnagyobb ígérete, balszélsőt játszik, és jelen pillanatban az FC Porto U17-es csapatában pallérozódik. A 15 éves támadó Portugália 15 éven és 17 éven aluli korosztályos-válogatottjaiban is helyet kapott már, és a Foot Mercato szerint egész Európa sorban áll érte., hiszen a Barcelona, a Manchester City, az Atletico Madrid, Juventus, Bayern München, a Paris Saint-Germain, a Juventus, no meg jó eséllyel aki él és mozog magához kívánja édesgetni.Az UEFA Youth League valaha volt legfiatalabb pályára lépője immáron a Real Madrid számára is fontos célpont, köszönhetően Calafatnak, aki legutóbb a 17 esztendős, már a brazil felnőttválogatottban is gólt szerző Endricket is a királyiakhoz csábította. Szóval könnyen lehet, hogy nem is Varela megszerzése, hanem a Chelsea által is megkörnyékezett, ámde a hírek szerint négy-ötszörös fizetés ellenére is Madridban maradó 50 éves megfigyelőt kell mindenáron magához láncolnia a Realnak.
 

(Fotó: Twitter/FootballAcademy)

Videók