Hoppá: Mégis marad Xavi?

A Barcelona vezetőedzője nyitott a maradásra.


Xavi Hernandez még januárban jelentette be, a szezon végén lemond a katalán klub padjának éléről, most azonban mégis úgy tűnik, nyitott lenne a folytatásra a következő szezonban.

A Mundo Deportivo jelentése szerint az edző mégis maradna a Barca-nál, de ehhez még a két félnek komoly beszélgetéseken kell átesnie.

Az újság állítja, hogy Xavi kért egy meetinget a vezetőség tagjaival, akik az elmúlt hónapokban mély tisztelettel voltak irányába, ami nagyban befolyásolhatta pálfordulását.

Xavinak azonban mindenek előtt megerősítésre van szüksége, hogy a tavaly elmaradt kereterősítést kész lesz végrehajtani a vezetőség a következő szezonra, amit Joan Laporta nem tudott garantálni a klub borzasztó gazdasági helyzete miatt, ezért is kérte a menedzser, hogy a teljes vezetőség legyen ott a találkozón.

A Barcelona és tulaja az előző szezon előtt mindent feltett Xavira, hogy maradjon a klub élén, így valószínű a korábbi legenda felől érkező pozitív hírek hatására mihamarabb készek lesznek leülni tárgyalni vele.

Ha nem sikerül megegyezni, az alternatíva minden bizonnyal a szintén volt Barca játékos Rafa Marquez lehet a Blagurana-nál.

(Borítókép: X/BarcaTimes)

Videók