Hol ragyogott a legjobban Ronaldo?

A Real Madridban, vagy a Barcelonában élte karrierje fénypontját a brazil fenomén?


Josep Pedrerol minden kétséget kizáróan kijelenti, hogy Ronaldo Nazario sokkal nagyobb minőséget képviselt az FC Barcelona színeiben, mint a Real Madridban.

Ronaldo egyike azon kevés játékosoknak, akik dicsekedhetnek azzal, hogy viselték Spanyolország két legnagyobb klubjának a mezét is. A brazil zseni először a Camp Nou közönsége előtt játszott, majd karrierje utolsó momentumait a Santiago Bernabéu-ban élte meg. Mindkét csapatban fanatasztikus pillanatokat hagyott maga után, ám a mai napig sokan felteszik a kérdést, hogy hol volt a jobb játékos, vagy hol volt meghatározóbb?

● Todos los Goles de RONALDO NAZÁRIO en #ElClásico

Todos los Goles del Brasileño en el Clásico con las Camisetas del Real Madrid y FC. Barcelona. FC. Barcelona vs Real Madrid ● 3-2 1996/97 - Copa del Rey FC. ...


Bár nem szeretnénk hatalmas vitát indítani, de szeretnénk kiemelni Pedrerol éles szavait az 'El Chiringuito' műsorából. A műsorvezető számára nincs kétség afelől, hogy Ronaldo a legjobb időszakát a Barcelona csapatában élte meg. Bár biztosan akadnak ellentmondásos vélemények, valószínű a katalánokat az nem fogja érdekelni.

Forrás: marca.com
Borítókép: Ruediger Fessel/Bongarts/Getty Images

Videók