Hálát ad Dani Alves, hogy nem került a Realba

Őszintén vallott.


A brazil védő, Dani Alves kifejezte örömét, hogy elkerülte a Real Madridban való szereplést korábban a karrierje során. A támadó szellemű jobb-bekk trófeákkal tömött pályafutást tudhat maga mögött, beleértve három Bajnokok Ligája és hat LaLiga címet a Barcelonával.
 
A jelenleg a PSG-ben futballozó játékos bevallotta, közel állt ahhoz, hogy csatlakozzon a királyiakhoz, még amikor a Sevilla alkalmazásában állt, de már boldog, hogy helyette Katalóniában kötött ki. 
 
– Őszinte leszek, közel voltam hozzá, 95 százaléknyira, hogy csatlakozzam a Real Madridhoz, – mondta az ESPN-nek. – Azonban, [a Sevilla akkori elnöke] Del Nido kemény ember volt. A Chelsea szintén tárgyalt értem. Megmondtam nekik, hogy egy másik csapat többet ajánlott, mint ők. Ezt követően döntést kellett hoznom, és maradta a Sevillánál. Nagyon közel álltam, hogy a Real Madridhoz igazoljak, de a sors közbe szólt. A történetem a Barcelonával úgy íródott, ahogy megálmodtam. És mindent meg kell tenned, hogy az álmok valóra váljanak, és ne rémálommá. Örülök, hogy elkerültem, hogy a Real Madridhoz kerüljek, és egyértelműen, hogy a Barcelonához csatlakoztam.  
 
Alves kijelentette, úgy érezte a blankóknak nem adhat sokat, viszont a Barcelona projektje érdekelte. 
 
– A Real [Madrid] már akkor is egy nyerő csapat volt, és nem mentem oda, hogy fennmaradjon a status quo, – mondta. – Számomra sokkal izgalmasabb volt, amit a Barcelonával építettünk. Meg kellett változtatnunk a történetet, és így is tettünk. Madridban csak oldalakat adtam volna egy könyvhöz, amit már megírtak. Másrészről, a Barcelonával teljesen másképp volt.
Fotó forrása: Edward Berthelot/Getty Images for Diesel

Videók