Haaland lehet a Real Madrid „új Ronaldinhója”

Ha sokáig vár a Real Madrid, úgy járhatnak, mint anno Ronaldinhóval.


A Real Madrid prioritása a nyári átigazolási időszakban Kylian Mbappé szerződtetése a Paris Saint-Germaintől. A Borussia Dortmundtól Erling Haalandot is akarják, de vele kapcsolatban azt szeretnék, ha még egy évet maradna a Bundesligában, és a következő nyáron csatlakozna hozzájuk.

A Diario AS értesülései szerint, a Real Madrid ezen álláspontja megnyithatja az utat a többi rivális előtt, hogy megszerezzék Haalandot. A Barcelona, Paris Saint Germain, Bayern München és a Manchester City is komoly érdeklődést mutat a norvég támadó iránt.

Ha visszagondolunk rájöhetünk, hogy nem először fordul elő ilyen helyzet. 2003 nyarán a Real Madrid és a Barcelona is küzdött Ronaldiho leigazolásáért, aki akkor a PSG labdarúgója volt. Állítólag a Madrid már megállapodást kötött a PSG-vel, de szerették volna, ha a brazil még egy szezont a Parc des Princesben maradna. Ronaldinho azonban távozni akart már azon a nyáron, és a Barcelona ezt kihasználta, amivel bosszút állt azért, hogy a Real Madrid ellopta előlük David Beckhamet.

Forrás: football-espana.net
Borítókép és fotók: tribuna.com

Videók