„Ha Ronaldo boldog lenne az Atlético Madridban, akkor miért ne?”

A Real Madrid egykori labdarúgója, Guti szerint nem lenne gond, ha Cristiano Ronaldo a riválishoz igazolna. Vajon a Real Madrid szurkolók ezt a lépését tényleg megbocsátanák a portugál sztárnak?


A LaLiga új kommentátora úgy véli, hogy a Real Madrid jelenlegi kerete jó, de hiányos. Guti említette Cristiano Ronaldo esetleges Atlético Madridba való igazolását is.

A Real Madrid jelenlegi kerete: „Továbbra is jó a keret, ahogy tavaly is az volt. Igaz, nem sokat erősítettek a nyáron, így talán egy csatárra lehet, még szükség lenne. Benzema hiányát nagyon megérzi a Real Madrid, és a „gyilkos” távollétében már nem olyan veszélyesek a kapu előtt.”

Barcelona átigazolásai: „Tavaly láttunk egy koffeinmentes Barcát, és úgy gondolom, hogy ha erősödnek, attól csak jobb lesz a La Liga. Bármelyik spanyol csapat, aki erősít, az csak jó a bajnokság számára, így van ez a Barcelonával kapcsolatban is.”

Cristiano Ronaldo az Atlético Madridban?: „Ha úgy dönt, hogy az Atlético Madrid a jó választás számára, akkor miért ne? Egy nagyszerű csapatról beszélünk, és egy kiváló csatárról, az Atléticónak pedig szüksége lenne egy jó támadóra, szóval miért is ne, szerintem működne. Jó kombináció. Furcsa lenne, mert a Real Madrid nagyon szereti őt, népszerű a szurkolók körében. De nem hiszem, hogy a madridisták megsértődnének Ronaldóra emiatt. Szerintem mindent, amit Cristianónak meg kellett adnia a Real Madridnak, már megadta. Ha akkor lenne boldog, ha egy olyan csapatban játszhat, mint az Atlético Madrid, akkor ez a helyes döntés.”

Borítókép és fotók: Elisa Estrada/Real Madrid a Getty Images

Videók