„Ha Haaland jövője Raiolán múlik, akkor…”

A Real Madrid vagy a Barcelona passzolna jobban a norvég támadóhoz?


Az Erling Haaland szappanopera továbbra is agitálja a spanyol sajtót. A Real Madridot és az FC Barcelonát a nagyon nagy favoritok közé emelik.

Florentino Pérez a nyáron szerződtetni akarja Kylian Mbappét, Joan Laporta pedig a Barca óriás anyagi nehézségei ellenére szeretne válaszolni a madridi elnöknek azzal, hogy leigazolja Erling Haalandot.

Ezen a kedden az El Chiringuito csapata ismét hosszasan megvitatta ezt a hírt egy különleges vendéggel: Miguel Gutierrezzel, a Sky Allemania újságírójával, aki a német futball nagy szakértője. „Nincs kivásárlási záradék” – emelte ki először Erling Haalanddal kapcsolatban, majd pontosított, hogy inkább „úri megállapodás” van a klub és a játékos között a távozásával kapcsolatban. A Dortmund által megkövetelt egyetlen feltétel az, hogy az átigazolása előtt pótolni tudják őt.

Josep Pedrerol a maga részéről új részletekkel szolgált, nevezetesen, hogy "Haaland apja azt szeretné, ha fia a Real Madridhoz menne". A madridi klub számára azonban semmi sem biztos, mert azt is ismerjük, hogy Mino Raiola milyen hatással volt játékosaira.

„Ha Haaland távozása Dortmundon múlik, a Real Madrid előnyben van... De ha Raiolán múlik, a Barca lehet a befutó” - tette hozzá a spanyol show zászlóshajója. Raiola szoros kapcsolatot ápol Laportával, de meg kell találniuk a pénzforrást, majd meg kell győzniük a norvég támadót. A Real a maga részéről számít a galaktikus projektjére, a Dortmunddal ápolt jó kapcsolatára, valamint Raiola és Jose Angel Sanchez kapcsolatára.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók