„Ha ez így megy tovább, elviszem a fiam Sevillába!” – Fati apja dühös a Barcelonára

A 20 éves támadó édesapja nehezen tudja megemészteni, hogy fia ilyen kevés játékidőt kap.


 Ansu Fati érezhetően kevesebb lehetőséget kap a Barcelonában, mióta visszatért sérüléséből. A játékos távozása körüli pletykák is felerősödtek az utóbbi időben.

A spanyol srác ügynöke, Jorge Mendes a katalán SPORT értesülései szerint olyan csapatoknak ajánlotta fel védencét, mint a Newcastle, az Arsenal vagy a Liverpool.

Habár a játékos a beszámolók szerint maradna a katalánoknál, az apja már korántsem ennyire megértő Xavival és a klubbal szemben.

„Apaként dühös vagyok, igen! Látni a fiamat, hogy ilyen keveset játszik… Mindig mondom neki, hogy sokkal több lehetőséget érdemelne. Mielőtt megsérült, olyan játékosokkal vette fel a versenyt, mint Messi, Suárez vagy Dembélé.”

„Zavar, amikor csak perceket kap. Szenzációs csatárok vannak a csapatban, de most Ansu Fatiról beszélünk, aki a válogatottban is rendre bizonyított. Ő egy La Masia nevelés, hátán a 10-es mezzel. Kinek adnád meg a lehetőséget, ha nem neki?”

„A klubnál mindig azt mondják, mennyit sok energiát fektettek Ansu felépítésébe. Beszéltem az ügynökével is, ő is azt mondta, hogy a fiam maradni akar. Apaként azonban én ezt máshogy látom.”

„Sokat gondolok Sevillára, az otthonunkra. Ha ez így megy tovább, hazaviszem.”

„Egy madridi ajánlatot jelenleg nem tudnánk értékelni, mert Ansu nem fogadná el. Csak olyan helyre mehetünk, ahová ő is akar.”

„Sosem fogok viszont rosszat mondani a madridi csapatokról, mert két hatalmas klubról beszélünk, a jövő pedig bármit hozhat.” – mondta Bori Fati a COPE-nak.

Fotó: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

 

Videók