Ha a Real sztárja fizet, megússza a börtönt

A szerb csatár pénzért kiválthatja börtönbüntetését.


Luka Jovicnak, a Real Madrid szerb labdarúgójának egy bírósági alku eredményeként nem kell félévre börtönbe vonulnia hazájában, ha pénzbüntetést fizet.

A törvényszék keddi közlése szerint a csatárnak harminc napon belül 3,5 millió dínárt (10,6 millió forint) kell megfizetnie, hogy elkerülje a börtönbüntetést, melyet a koronavírus-járvány miatt hozott helyi szabályok megsértése miatt róttak ki rá.

Jovic márciusban vétett az előírások ellen, amikor a járvány kitörése után Szerbiába utazott, az akkori szabályok szerint ugyanis 14 napot karanténban kellett volna töltenie, azonban fényképek tanúsága szerint részt vett barátnője születésnapi partiján.

A 22 éves futballistát tavaly nyáron 60 millió euróért vásárolta meg a Real Madrid az Eintracht Frankfurttól, ám eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A spanyol gárdában mindössze két gólt szerzett, ebben az idényben csupán két meccsen volt kezdő és szeptember óta nem lépett pályára.

Kép: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Sport365.hu - Fél éves börtönbüntetést is kaphat a Real Madrid sztárja

Akár fél év börtönbüntetést is kaphat a Real Madrid támadója, Luka Jovic, aki még márciusban szegte meg Szerbia koronavírusra vonatkozó karantén-szabályait. A 22 éves szerb játékos márciusban hazautazott Belgrádba, annak ellenére, hogy Spanyolországban karanténban kellett volna lennie. Ez már akkor sok ember nem tetszését kiváltatta.

Videók