Guti: Barca edzője? Soha! Szeretem látni, ahogy veszítenek

Hű marad a Real Madridhoz.


A La Liga rendezvényt szervezett nemrégiben Madridban, számos legenda jelenlétében, akik most bajnoki nagykövetek szerepét töltik be. A jelenlévők közül Guti mondataira nagyon felfigyelt mindenki.

Koeman helyzete: „Ez nagyon bonyolult. Nagyon sokszor a rossz eredmények nem csak az edzőtől függenek, de a legtöbbért ő a felelős. A Barca gazdaságilag nagyon nem áll jól, ami bonyolulttá teszi a helyzetet.”

Barca edzői állás: „Nos, miért ne? Edző akarsz lenni, és meg akarod mutatni az embereknek, hogy amellett, hogy játékos voltál, rendelkezel azzal is, ami ahhoz kell, hogy jó edző legyél.”

Néhány órával később a Real Madrid legendája reagált a szavaira. A Twitteren keresztül úgy fogalmazott, egy kis humor nem árt, majd később az El Larguero-ban beszélt erről részletesebben.

„Nyilvánvalóan nem mennék a Barcához. Madridistaként soha nem tennék ilyet, és még kevésbé, tekintettel a helyzetre. A vezetőség, az elnök és az edző közötti feszültség nyilvánvaló és ez kihat az öltözőre. Szeretem látni, amikor veszítenek.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók