Guardiola nem hiszi, hogy valaha is láthatunk még olyan játékosokat, mint Messi és Cristiano

Korszakos zsenik.


Pep Guardiola, a Manchester City edzője Cristiano Ronaldo és Lionel Messi képességeiről beszélt. Guardiola négy évig edzősködött a Messi által irányított Barcelonánál, ezzel segítette az argentint a tehetséges fiatalból felnőni a világ legjobb játékosává. Ez idő alatt Cristiano Ronaldo volt a legnagyobb riválisa, aki a Real Madridban döntötte a rekordokat akkoriban.

Lionel Messi on another level to Cristiano Ronaldo - Pep Guardiola
Fotó: espn.com

Messi ezen a nyáron ingyen távozott a Barcelonától a PSG-hez, Cristiano pedig három év Juventusban töltött időszak után visszatért a Manchester Unitedhez. Mindkét játékos továbbra is igazi klasszis, akik a Bajnokok Ligájában fontos gólokat szereznek.

„Néha, amikor Messinél van a labda, az ember nem tudja, mit tegyen, hiszen még ő sem tudja, mit fog csinálni. A PSG-nek négy olyan játékosa van, akik a világ minden táján sztárok lennének. Örülök, hogy Messi még mindig azon a szinten játszik, amelyen játszik. Amit Cristiano és Messi tett, szinte lehetetlen lesz utánozni, nem hiszem, hogy bárki képes lesz rá. Nem hiszem, hogy lesz még valaha két olyan játékos, mint Cristiano és Messi, amit ők csinálnak, az elképesztő.”

Forrás: football-espana.net
Borítókép: marca.com

Videók