Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 09. 11:13

Magyarázza korábbi nyilatkozatát.

Pep Guardiola kisebb felháborodást okozott, amikor a Real Madridot nem említette, amikor az elmúlt évtized legjobb csapatairól beszélt. A Juventust, a Bayern Münchent és a Barcelonát sorolta fel.

Természetesen Santiago Solari, a Real edzője sem hagyhatta szó nélkül, mint Emilio Butrageno a csapat legendája. Solari szerint szándékosan hagyta ki az ősi riválist. 
 
Guardiola viszont most magyarázta a megjegyzését, vitatva, hogy a blankók sikeressége Európában azt jelentené, hogy összességében ők az elmúlt  10 év legjobbja.
 
- A Real Madrid rajongók elégedetlenek a megjegyzésemmel. Azt mondják a legjobb csapat Európában a Real Madrid, - mondta a City vezetőedzője egy sajtótájékoztatón. - A legjobb csapat Európában a Real Madrid az elmúlt tíz évben, de nem a Real Madrid az évtized legjobb csapata, ha számba veszed a bajnokságokat, kupákat és más sorozatokat. A Juventus, a Barcelona és a Bayern München hatszor vagy hétszer nyert, és ők kétszer [bajnoki címet]. Biztos vagyok benne, hogy Solari jobban meg fogja érteni a válaszomat, mint ahogy fogadták. Biztos vagyok benne, hogy most boldogok lesznek azzal, amit mondtam.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények