Griezmann: Nem mondhattam nemet Messinek

Ezen múlhatott a francia jövője.


Antoine Griezmann jövője a nyár legnagyobb átigazolási szappanoperáinak egyike lehet. Július 1-ig, míg a kivásárlási ára 120 millióra esik, a francia csatár nem fedi fel, hogy hol folytatja. Ennek ellenére sokan máris a Barcelonában látják a csatár klasszist.
 
– Griezmann burkoltan jelezte már az Atlético Madrid igazgatói felé, hogy már mindenben megegyezett egy klubbal, és ez pedig a Barca lesz. Ezt viszont nem fedik fel most, mert akkor 200 millió eurót kellene érte fizetniük, szóval ez egy hosszú másfél hónap lesz számukra, – magyarázta Roberto Gomez újságíró a Radio Marcában. majd hozzátette: – Az egyetlen dolog, ami kiszívárgott a Griezmann, Gil Marín, Cholo Simeone és Andrea Berta találkozójáról, hogy Griezmannn szószerint azt mondta 'Nem mondhattam nemet Leonak.' Szóval volt kapcsolat Messi és a francia között.
 
Tehát, Leo Messi lehetett közvetítő, hogy előrébb léphessen Griezmann átigazolása a Camp Nouba a nyáron. Az OKDiario szerint viszont egy harmadik ember, Gerard Pique volt a közvetítő, aki segített eljuttatni Messi üzenetét Griezmannhoz, aki csatlakozhat hozzá támadásban a nyáron. 
 
Jelenleg semmi sem biztos azon kívül, hogy júliusig kell várnunk, hogy megtudhassuk a francia következő állomáshelyét.
 
Fotó forrása: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók