Getafe elnöke: A La Liga nem engedheti el Messit

Érdektelen lenne Lionel Messi nélkül a spanyol bajnokság?


A Barcelona azon dolgozik, hogy csökkentse bérköltségeit Lionel Messi regisztrálása érdekében. A Getafe elnöke, Angel Torres sürgeti a La Ligát, hogy tegyenek meg mindent ennek segítsége érdekében.

A 34 éves Lionel Messi jelenleg szerződés nélkül van. A szupersztár és a Barcelona megállapodtak a hosszabbításban, de az előírások nem teszik lehetővé a játékos regisztrálását. A Barcelona túllépte a fizetési plafont, és Messi megtartása érdekében jelentősen csökkentenie kell fizetési költségvetését.

A Getafe elnöke, Angel Torres egyértelműen kifejezte véleményét, miszerint a La Ligának mindent meg kellene tennie annak érdekében, hogy Messi a Barcelonában maradjon.

„Beszéltem erről Joan Laportával (Barcelona elnöke) és Javier Tebasszal (La Liga elnöke). A La Liga nem engedheti meg Messi távozását. Hiba lenne, és mindannyian megbánnánk. A világ legjobb futballistájának Spanyolországból kell visszavonulnia, nyilvánvalóan a pénzügyi ellenőrzés szabályainak megfelelően. De néha meg kell jobban nyújtanunk a kezünket, hogy elérjük, amit akarunk. Remélem, a La Liga elgondolkodik ezen. Ha elmegy, mindannyiunk sérül.”

Sport365.hu - Ronaldinho: Messi után vissza kell vonultatni a 10-es mezszámot

A 34 éves argentin világsztár, Lionel Messi jelenleg klub nélkül van, mivel lejárt a szerződése a Barcelonával. Számos jelentés azonban már tényként közli, hogy Messi és a Barcelona megállapodtak egy új szerződésben, de addig nem tudják regisztrálni, amíg a klub nem csökkenti a fizetéseket, mivel jelentősen túllépték a felső határt.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: WhoScored.com

Videók