„Gareth Bale gúnyt űz a Real Madridból”

Újabb sérülés, még nagyobb balhé Gareth Bale körül.


Ismét megsérült Gareth Bale a válogatott mérkőzésen. A walesi játékos ennél jobban nem is vonhatná magára a szurkolók figyelmét és az újságírók haragját Spanyolországban.

Bale sérülés miatt két hónapja nem játszott a Real Madridban, a csatár ezt követően szándékosan úgy döntött, hogy a válogatott szünet alkalmával tért vissza a gyepre nemzeti színekben. Láthatóan lendületesre sikeredett a visszatérés, hiszen megint megsérült. A spanyol újságírók kiborultak Bale tettén, José Luis Hurtado egy egész rovatot szentelt neki a Marcában.

„Bale gúnyt űz a Real Madridból. Ez nem újdonság. Évek óta ezt csinálja, rájött, hogy jövő nyáron lejár a szerződése, és nem lesz már előtte több akadály. Érinthetetlen a Real Madrid, mint minden más klub számára is. Szerződés, szerződés, szerződés volt az egyetlen válasza, amikor meghallotta, hogy a Real Madrid el akarja adni őt.”

Új sérülésének bejelentése tökéletesen illusztrálja a helyzetet. Bale augusztus 28-án játszotta utolsó meccsét Madridban, azóta folyamatosan bajlódik a sérülésével. A 32 éves támadó azonban ott akart lenni a 100. walesi meccsén, az elkötelezettség jeleként. Bale-t régóta lehetetlen megfejteni. Nem tudni, hogy szabadidejében futballozó vagy szabadidejében golfozó labdarúgóról van szó. A klub számára felejthetetlen meccsek meghatározó játékosa egy marslakó lett, aki nem ismeri fel tettei következményeit. Ráadásul meglepő a klub tétlensége, képtelen korában tartani Bale magatartási kódexét.

Tavaly nyáron jelentették be a visszatérését Carlo Ancelotti erősítéseként. A klub egyetlen reménye az, hogy Bale ott szeretne lenni a világbajnokságon. Ennek köszönhetően egy kis motivációt érezhet magában néhány Real Madrid meccsen. Bale, gúny, Real Madrid, ebben a sorrendben.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók