"Gareth a legjobb játékosok egyike a világon" - állítja az ügynöke

A Real Madrid walesi támadója remekül érzi magát a csapatban, ügynöke állítása szerint.


Ügynöke szerint Gareth Bale nem hagyja el a spanyol labdarúgóbajnok Real Madridot.

"Gareth-tel minden rendben. Még két év van hátra a szerződéséből, szeret Madridban élni, nem megy sehová" - fogalmazott Jonathan Barnett.

A 31 éves walesi szélső 2020-ban egyetlen gólt szerzett - januárban a Király Kupában -, a világjárvány miatti kényszerszünetet követően pedig alig kapott lehetőséget: 11 mérkőzésen mindössze 100 percet játszott a szárnyaló - 10 győzelem mellett 1 döntetlent felmutató - királyi gárdában. A sérülésre hajlamos Bale távozása az elmúlt évek nyári átigazolási időszakai alatt ismétlődő téma volt, tavaly például az tűnt valószínűnek, hogy a kínai Csiangszu Suning együttesébe szerződik.

"Még mindig ugyanolyan jó, mint bárki más a csapatban"
- hangsúlyozta ügynöke, hozzátéve: Bale minden nap keményen edz, de nyilván a vezetőedző Zinedine Zidane döntése, hogy szerepelteti-e őt. Elismerte ugyanakkor, hogy vannak érdeklődők, de hozzáfűzte, kevés klub engedheti meg magának a szerződtetését.

Barnett kiemelte: nincs szó arról, hogy ügyfele és a tréner utálná egymást, szerinte Zidane egyszerűen csak nem akarta, hogy Bale játsszon.

Előre tekintve az ügynök azt mondta, Bale szeretné erősíteni a walesi válogatottat a koronavírus-járvány miatt jövő évre halasztott Európa-bajnokságon, de kizárta annak a lehetőségét, hogy a rendszeres játéklehetőség érdekében kölcsönbe menjen.
"Gareth a legjobb játékosok egyike a világon, márpedig a legjobbak nem mennek kölcsönbe" - szögezte le.

Borítókép: Denis Doyle/Getty Images
 

Videók