Franciaországból érkezhet a Real első nyári szerzeménye

Az ő megszerzésével sem lesz könnyű dolguk.


A Lyon védőjére, Ferland Mendy esett a Real Madrid választása, mint leigazolandó bal-bekk, sőt, a blankók már meg is tették első lépéseiket a leigazolására. 
 
A Madrid két embert, Jose Angel Sanchezt, az általános igazgatót és Juni Calafatot, az átigazolási részleg fejét is Franciaországba küldte, hogy felvegyék a kapcsolatot a Lyon vezetőivel. 
 
A 23 éves játékos boldog, hogy szóba került a  Madridnál, de most a királyiaknak meg kell egyezniük Jean-Michel Aulas-szal, aki 45 millió környéki összeget szeretne Mendy-ért.
 
A probléma a Lyonnál jelen pillanatban, hogy nem tudják, játszanak-e a Bajnokok Ligájában vagy sem. Most harmadikak, és csak az első három szerepelhet a legrangosabb kupában, de a Saint-Etienne ott lohol a nyakukban. Még azt sem döntötték el, ki lesz az edző jövőre, miután Bruno Genesio bejelentette távozik szerződése lejártakor a nyáron.
Fotó forrása: Jean Catuffe/Getty Images
 
A Lyon helyzetétől függetlenül, úgy tűnik, Mendy távozik a nyáron, akár a Madridhoz, vagy más európai óriáshoz. A 23 éves játékosba hatalmas potenciált látnak, és sokan már Marcelohoz hasonlítják. 
 
A francia sajtó úgy gondolja, a Madrid dupla igazolást hajtana végre a Lyonnal. Mivel Mendy mellett, Tanguy Ndombelét is vinnék. Habár Zinedine Zidane egy másik francia középpályást szeretne a csapatában látni: Paul Pogbát. A Manchester játékosának leigazolása viszont nagyon komplikált lehet, így nem lenne meglepő, ha mégis Ndombeléért próbálkoznának, akiért 70 millió környéki ajánlatok érkeznek a Premier League-ből. Az szólhat a 22 éves középpályás ellen, hogy nem jelenten azonnali fejlődést a Madrid középpályáján.
 
Zidane abban reménykedik, hogy Sergio Reguilont kölcsön tudják adni, és a francia segíti majd ki Marcelot a mostani gyengébb szezonját követően.

 

Videók