Félbeszakadt a Granada-Athletic Bilbao mérkőzés, tragédia a leláton

Aggasztó hírek érkeztek Spanyolországból.


 A spanyol bajnokság aktuális fordulójában, a Granada-Bilbao találkozó a 18. percben félbeszakadt, ugyanis a lelátón rosszul lett egy néző.

A játékvezetőt a problémáról Unai Simon, a vendégek kapusa értesítette, így a csapatok orvosi stábjai egyből tudtak a néző segítségére sietni.

Később kiderült, hogy a szurkolónak szív-és légzésleállása volt, így az orvosoknak meg kellett próbálkozni az újraélesztésével. Az eset miatt a játékvezető felfüggesztette a meccset, és amíg a helyszíni küldöttek nem hagyják jóvá, nem is folytatódhat a találkozó.

Nem túl bíztató jel, hogy a rosszul lett nézőt egy lepedőbe takarták, hogy a környező szurkolók se lássanak semmit az ellátásból.

FRISSÍTÉS (17:19): A rajongót továbbra is próbálják újraéleszteni, egyelőre sikertelenül. A liga illetékesei összeültek, hogy megvitassák a mérkőzés folytatásának feltételeit.

FRISSÍTÉS (17:33): A mérkőzést nem folytatják, a szurkolók engedélyt kaptak arra, hogy elhagyják a stadiont. A szurkoló állapotáról továbbra sincs hír.

FRISSÍTÉS (17:42): A Marca információi szerint a szurkoló életét vesztette. Az Athletic Bilbao a közösségi médiában nyilvánított részvétet. Időközben a La Liga hivatalosan is megerősítette a halálhírt.

Fotó: Alex Camara/Europa Press via Getty Images

Videók