Fél éves börtönbüntetést is kaphat a Real Madrid sztárja

Luka Jovic még márciusban szegte meg Szerbia koronavírusra vonatkozó karantén-szabályait.


Akár fél év börtönbüntetést is kaphat a Real Madrid támadója, Luka Jovic, aki még márciusban szegte meg Szerbia koronavírusra vonatkozó karantén-szabályait.

A 22 éves szerb játékos márciusban hazautazott Belgrádba, annak ellenére, hogy Spanyolországban karanténban kellett volna lennie. Ez már akkor sok ember nem tetszését kiváltatta. Többek között a szerb miniszterelnök, Ana Brnabić sem fogta vissza magát akkor, amikor az eset kapcsán nyilatkozott: "Láttunk néhány negatív példát a futballsztárjainktól, akik milliókat keresnek és figyelmen kívül hagyták az önkéntes karantén szabályait, mielőtt hazatértek" - mondta.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Luka Jovic (@lukajovic) által megosztott bejegyzés,


A Real sztárja, azonban nem csak ezzel lépte át a határt, többen látták őt egy szórakozóhelyen is felbukkanni, később pedig a barátnője születésnapján is ott volt az ünneplésen.

A történethez hozzá tartozik, hogy Jovic semmi mást nem akart csak, hogy állapotos barátnőjével legyen.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Luka Jovic (@lukajovic) által megosztott bejegyzés,


Azonban a spanyol El Partidazo de Cope beszámolója szerint a szerb tisztviselők fél éves börtönbüntetést szeretnének kérni a sztár focistára, amiért nem tartotta be az egészségügyi protokollt.

Jovic édesapja, Milan elismerte, hogy fia hazalátogatott Szerbiába, de hangsúlyozta, hogy a közösségi médiában megjelent képek még korábban, és Spanyolországban készültek.

"Két tesztet is elvállalt, mindkettő negatív volt. Ezek után volt egy félreértés, nem tudta, hogy nem hagyhatja el az országot. Úgy hitte, ha negatív a tesztje, akkor kiléphet az országból"
 – nyilatkozta a labdarúgó édesapja a Marcának.


(Kép: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

"Most úgy kezelik, mint valami bűnözőt. Ha börtönbe kell mennie, akkor odamegy. Egyetértek a miniszterelnökkel és az elnökkel az intézkedéseket illetően, de csak akkor érdemel börtönt, ha bűnös. Ő viszont eljött Belgrádba és szépen otthon maradt. Mutattak pár képet amelyeken jól érzi magát az utcán, de azokat Spanyolországban készítették hónapokkal ezelőtt. Még a barátnője, Sofia aki várandós is otthon marad."

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Luka Jovic (@lukajovic) által megosztott bejegyzés,

"Csak azért jött, hogy egy kis időt az övéivel akart tölteni. Ráadásul azon volt, hogy segít az államnak anyagilag, vagy bármilyen módon. Luka mindig segít a szerb népnek, ha tud"- zárta szavait.

Őszintén szólva, nehéz lenne elképzelni, hogy emiatt a Real Madrid játékosának fél évre börtönbe kéne vonulnia.

Forrás: Sportbible

Kép: TF-Images/Getty Images

Videók