Különleges ajánlattal csábítaná Messit a PSG

Ha valóban klubot vált az argentin zseni, vélhetőleg a PSG és a Manchester City közül kerül ki a befutó.


Mauricio Pochettino abban reménykedik, a Barcelona szupersztárja Lionel Messi nyáron otthagyja a Barcelona csapatát, és a PSG-hez igazol.

Hogy az üzletet elősegítsék, egy különleges záradékkal egészítenék ki az argentin zseni szerződését, hogy még vonzóbbá váljon az ajánlat Messi számára.

A labdarúgó már nyáron jelezte, hogy távozni akar a Barcelona csapatától, de akkor a klub is a liga is megakadályozta ebben. Messi szerződése azonban fél év múlva lejár, így szabadon dönthet a folytatásról.

Amennyiben Messi maradna a kontinensen, két klub jöhet számításba a folytatásra, akik képesek megfizetni a labdarúgó bérét.

Az egyik a Manchester City. Az angol csapat már korábban jelezte érdeklődését Messi iránt. A csapat menedzsere Pep Guardiola remek kapcsolatot ápol Messivel, korábban rengeteg közös sikert értek el.


Fotó: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

A másik együttes a francia PSG. Az újonnan kinevezett vezetőedző, Mauricio Pochettino is szívesen látná csapatában Messit. 

Egy spanyol portál értesülései szerint a francia klub vezetősége Messi szerződését egy záradékkal egészítené ki, amely arról szólna, hogy megkönnyítik Messi számára, hogy karrierjét az Inter Miami csapatában zárja le.

A Miami tulajdonosa az a David Beckham, aki a PSG csapatánál fejezte be karrierjét 2013-ban. Beckham nagyon jó viszonyban van a francia klub vezetőségével, így könnyen megállapodásra juthatnának a felek.


Fotó: John Berry/Getty Images

Messi korábban többször is jelezte, hogy szívesen vezetne le az MLS-ben

Borítókép: Sportbible.com
Forrás: Sportbible.com
 

Videók