Ezért a fiatalért mehet háborúba a Barca és a Real

Szenzációs volt a szezonban.


Nem az FC Barcelona első csapata, amelyik nagy mozgást tervez a nyáron, de a SPORT forrásai szerint a Barca B elkezdett a Cordoba támadója, Andres Martin után. A fiatal tehetséget Bakero ajánlotta a csapatnak, és olyan 4 millió euró körül lehet az ára. Ő lehet a második érkező Reis után, aki már csatlakozott is a kerethez 3 millióért.

A 19 éves Martin szenzációsan játszott a Cordobában. A csapat akadémiáján nevelkedett, és amint lehetőséget kapott a felnőttek között mindkét kézzel megragadta. A Real Madrid szintén figyeli a fiatalt. Habár úgy tűnik, a 4 millió túl magas ár lehet a Castillának, ami egyértelműen a Barca malmára hajtja a vizet. A Cordobának muszáj lesz eladnia játékosokat a pénzügyi helyzetet miatt, és egy játékos eladásával 4 millióért remek üzlet lehet számukra.

Martin a támadósor közepén és mindkét szélén otthonosan érzi magát. Gól érzékeny, tavaly hétszer talált be 32 meccsen. Martin ballába halálos, és minden támadásnak igyekszik része lenni. Inkább hamis kilencesnek lehetne nevezni, mint befejező csatárnak. Nem csak a két titán figyelmét keltette azonban fel, az Eibar, az Osasuna és az Extremadura is bejelentkezett érte.
 
Ha csatlakozik a Barcához, mint a korábbi fiatal igazolások, A B csapatnál fog játszani azzal a reménnyel, hogy készen áll beugrani az első kerethez 12 hónapon belül.
 

Videók