Ez az ajtó is bezárult Ronaldo előtt

Fellélegezhetnek az Atlético szurkolói.


Az elmúlt napokban Cristiano Ronaldo nevét az Atléticó Madriddal hozták szóba, nemrég azonban megszólalt a spanyol klub elnöke és tiszta vizet öntött a pohárba.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Cristiano Ronaldo a nyár folyamán arra kérte együttesét, a Manchester Unitedet, hogy megfelelő ajánlat esetén engedje el őt. Ezt követően a portugált több klubbal is összefüggésbe hozták. Legutóbb az Atlético Madrid neve szerepelt a listán. A hírek szerint a spanyol klub eladná Antoine Griezmannt és a helyére szerződtetné a portugál klasszist. A két játékos sorsáról nemrég az Atlético elnöke, Enrique Cerezo beszélt a Marcának.

"Nem tudom, ki találta ki ezt a történetet Cristianóról, de gyakorlatilag lehetetlen, hogy eljöjjön” – jelentette ki, majd az újságírói kérdésre azt is megválaszolta, gondolkodnak-e Griezmann eladásán.

„Amennyire én tudom, nem. Úgy tűnik, az emberek adottnak tekintik, hogy nyitva van az ajtó, de ez nem igaz. Ha a pletykák száma tovább növekszik, akkor úgy tűnhet, hogy ez igaz, de nem ez a helyzet” – mondta.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók