Ez a három edző veheti át a Realt

Inog a pad Solari alatt.


Két el clásicós vereség négy nap alatt tökéletesen lefedi a Real Madrid gyenge szezonját, az ősi rivális elleni vereség pedig komolyan megingatta Santiago Solari hosszú távú jövőjét a klub élén.
 
A korábbi utánpótlásedző a Castillából lépett fel novemberben, miután a nyáron kinevezett Julen Lopetegui távozni kényszerült a Barcelona elleni 5-1-es vereséget követően. Solari munkáját, erőfeszítéseit, ahogyan a fiatalokat beépítette, a gyengén teljesítő sztárok kezelte végig dicséret övezte eddig. Azonban a kupából való kiesés, és gyakorlatilag, a bajnokság elbukása egy hét alatt újra felvetette az edzőkérdést. Az argentin 2021-ig szerződött le, amikor véglegesítették átmeneti pozícióját röviddel az után, hogy kinevezték.
 
Solarinak már csak egy adu van a kezében, ha megnyeri a Bajnokok Ligáját, de ebben az esetben is kiemelkedő teljesítményt kell, hogy nyújtsanak ahhoz, hogy meggyőzze Pérezt. Ugyanis Zidane extra teljesítménye miatt, nem biztos, hogy átlépné az ingerküszöböt egy nyögvenyelős diadal.
 
Sajtó információk szerint a Bernabeuban már fel is mérték, ki vehetné át a csapatot.
 
A három jelölt közül a legvalószínűbben megszerezhető Massimiliano Allegri lenne, aki az információk szerint utolsó évét tölti a Juventus élén. Idén megkapott mindent ahhoz, hogy BL-t nyerhessen Cristiano Ronaldoval. Biztosan jó ajánló levél lenne, ha ’96 után ismét BL-t nyerne a torinói csapat.
 
Pérez Mauricio Pochettinot szeretné leginkább csapata élén látni. Már nyáron is felmerült a Tottenham vezérének neve, de a londoni klub tulaja kezdi megunni, hogy a Real folyamatosan megkörnyékezi legjobbjait, ráadásul nagyon ragaszkodik is vezetőedzőjéhez. Bár a Real Madrid, ha akar valamit, azt össze szokta tudni hozni.
 
Minden elvárásnak megfelel, és már bizonyította is, hogy elbír ekkora feladatokkal a német válogatott kapitánya, Joachim Löw. A német már korábban is jelezte, lassan szeretne visszatérni a kupaporondra, de nem hazájába tenné meg ezt. Azt is kijelentette, a Real Madrid vezetése egy izgalmas feladat lenne.
 
Fotó forrása: Denis Doyle/Getty Images

Videók