Ennyiért viheti a Madrid a Tottenham sztárját

Rendesen ki kell nyitniuk a tárcájukat.


A Tottenham Hotspur egyik legnagyobb sztárja, Christian Eriksen az egyike azon játékosoknak, akiket a Real Madrid közelről figyel a nyári újraépítési projektjüket megelőzően, brit sajtóinformációk szerint pedig a londoni klub már meg is határozta az árát.
 
Több hónapja figyeli a spanyol óriás a dán középpályás fejlődését, és úgy gondolják, ő lehet a tökéletes választás, aki átveheti Luka Modrictól a stafétát. Mivel már csak egy év van hátra az angol klubnál lévő kontraktusából, így nagyobb az esély, hogy ésszerű árért csatlakozhatna Zinedine Zidane csapatához.
 
Daniel Levy, a Tottenham elnöke természetesen komoly összeget szeretne egyik sztárjáért, és kihasználhatja, hogy több nagy európai klub érdeklődését is felkeltette Eriksen, még akkor is, ha nem örül, hogy el kell engednie. A Mirror szerint, a blankóknak 150 millió euróba kerülne a játékos szerződtetése ezen a nyáron, ami több mint tízszerese annak, amit a Spurs fizetett érte az Ajaxnak 2013-ban.
 
Florentino Pérez valószínűleg rengeteget fog költeni a nyáron, bár valószínűleg az eddig elhangzott nevek listája (Neymar, Mbappé, Pogba, Ndombélé, Hazard…) le fog szűkülni a megfizethető, megkapható játékosokra a következő szezon kezdetére.
 
Fotó forrása: Adam Davy/PA Images via Getty Images
 

 

Videók