Ennyi volt: Simeone és a játékosa között teljesen megromlott a kapcsolat

Az Atlético Madrid is megerősítette: Joao Félix távozni szeretne.


Úgy tűnik, Joao Felix távozni készül az Atletico Madridtól: Miguel Ángel Gil Marín, a klub vezérigazgatója megerősítette, hogy a portugál el akarja hagyni a klubot.

Gil Marín Dohában tartózkodik a szerdai La Liga-közgyűlés miatt, amelyet a Barcelona és a Real Madrid is bojkottált.

Az AS-nek nyilatkozva az Atlético vezérigazgatója kifejtette, hogy Félix és Diego Simeone menedzser között megromlott a kapcsolat, ami miatt a 23 éves játékos távozni akar a klubtól.

„Ő a legnagyobb transzfer, amit a klub valaha is végrehajtott. Úgy gondolom, hogy a világ legmagasabb szintjén játszhat, de olyan okok miatt, amelyeket most nem érdemes elmondani, nem jó a viszony az edző és közte. Ahogy a motivációja sincs a helyén. Ésszerű dolog azt gondolni, hogy távozni fog. Bár én szeretném, ha itt maradna, ő nem akar a klubnál maradni.”

Félix 2019-ben 126 millió euróért érkezett az Atleticóhoz a Benficától, ezzel a klub legdrágább igazolása lett. Ennek ellenére a klubnál általában küszködött, 94 mérkőzésen mindössze 24 bajnoki gólt szerzett. A spanyol klub 100 millió eurót szeretne kapni a fiatal támadóért, aki jelenleg a világbajnokságon szerepel.

Borítókép: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Videók