Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 08. 23:13

Olasz óriásnál köthet ki.

Míg Ivan Rakitic ügynökre azt állítja, "lehetetlen", hogy a horvát középpályás elhagyja Spanyolországot idén, a La Gazzetta dello Sport szerint a Barcelona játékosa az Inter Milanhoz szerződik. 

 
Rakitic besokalt a Barçánál azzal, hogy leszerződtették Frenkie de Jongot a nyárra, illetve azzal, hogy Rabiot is érkezhet a pozíciójába, ami még nehezebbé teheti a csapatba kerülést.
 
Az Inter kész lehet 90 millió euróig is elmenni a vb ezüstérmesért. Ez 30 millióval kevesebb, mint Rakitic kivásárlási ára.
 
Hozzáteszik a Serie A csapat Rakitic 5 millió euró körüli éves fizetést kaphat, ami hasonlóan magas, mint a Camp Noubeli keresete. 
 
Az olasz információk ellen szólnak, amik szerint Rakitic kérte a Barça elnökét, Josep Maria Bartomeut, hogy engedje el a nyáron, a játékos jelezte, hogy az elkövetkező hetekben új szerződést akar. 
Rakitic jelenlegi szerződése 2021-ig tart. Egyike Ernesto Valverde legtöbbet használt játékosainak, de Bartomeu azt mondta, a kulb pénzügyi helyzete nem engedi meg, hogy új szerződést kössenek. 
A horvát jövője az egyik legtöbbet emlegetett kérdés mióta, De Jong szerződtetését bejelentették, mivel a Barça ezek után pénzt akar szerezni a nyáron.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények