Eldőlt: C. Ronaldo a Real Madridból fog visszavonulni

Hetek óta kering a pletyka Cristiano Ronaldo manchesteri visszatéréséről. A portugál sztár menedzsere öntött tisztavizet a pohárba.


Jorge Mendes a Cadena Cope rádiócsatornának beszélt Cristiano Ronaldo jövőjéről: “Cristiano még mindig különleges érzéseket táplál a United felé, hiszen hat évet töltött el abban a klubban. Most viszont csak a Real Madrid van a szívében, örökké itt akar maradni, mert nagyon boldog. Tiszteli azokat, akik emlékeznek rá, de csak Madrid érdekli. Nem kaptam ajánlatokat Cristianóért, hiszen az emberek mind tudják, hogy lehetetlen feladat lenne őt megszerezni, szóval egy érdeklődést sem érdemes küldeniük. Cristiano álma, hogy még egyszer megnyerje a Bajnokok Ligáját.” - fogalmazott a neves ügynök.

Az ügynök a rádiócsatornának arról is beszélt, hogy valójában nem kap annyi ajánlatot érte, mint amennyiről a lapok beszámolnak: „Nem kapok érte annyi ajánlatot, mint sokan gondolnák. A legtöbb csapat tisztában van vele, hogy Cristianót lehetetlen elcsábítani a Real Madridtól, ezért nem éri meg energiát ölni a próbálkozásba. Ronaldo álma az, hogy újabb Bajnokok Ligája-trófeát nyer, és a céljait mindig azonnal el szeretné érni. Elképesztő sportember, képtelenség nála jobbat találni.”

Nemzetközi és magyar átigazolási hírek!

Videók