Együttérzés Barcelonával: "hatalmas értékét veszítette a futball"

A legnagyobb sztárok és riválisok is együttérzésüket fejezték ki az FC Barcelona labdarúgócsapatával és a tegnap elhunyt Tito Vilanova családjával, a tréner tragikus halála kapcsán.


Súlyosan megrázta a világ labdarúgását az FC Barcelona korábbi edzőjének, Tito Vilanovának halálhíre.

A katalánok kispadján számtalan trófeát begyűjtő szakember hosszan tartó súlyos betegség után péntek este távozott el az élők sorából.

Természetes, hogy a legnagyobb sztárok is részvétet nyílvánítanak a katalánoknak és a tréner családjának, köztük a legnagyobb rivális, Real Madrid legnagyobb sztárja Cristiano Ronaldo is, aki Facebook oldalán osztotta meg, hogy a labdarúgás világa sokat veszített Tito Vilanova távozásával.

Egykori játékosa, Cesc Fabregas is a közösségi portálon búcsúzott egykori mesterétől:

"Tito! Köszönünk mindent, amit értünk és a Barcelonáért tettél. A Culék mindig is hálásak lesznek neked. Már 14 éve ismertelek, és nagyon kevesen vannak akik olyan emberek, mint te voltál. Köszönöm, hogy hittél bennem, segítettél fejlődnöm és mindenben támogattál."

A Real Madrid hivatalos közösségi oldalán tolmácsolta Florentino Pérez elnök búcsúját a katalán mester felé:

"Szeretném szomorúságomról tájékoztatni önöket és a Real Madrid nevében együttérzésünket és támogatásunkat kifejezni Tito Vilanova halála kapcsán az FC Barcelona és különösen az elhunyt családja felé. Ez egy nagyon szomorú nap a futballszurkolók világában."

Olaszországban a Roma-Milan bajnoki mérkőzés közben emlékeztek meg az elhunyt trénerről.

Nem csak a futball világában gyászolják a trénert, hiszen a közismerten Real Madrid-szurkoló teniszező, Rafael Nadal is megszólalt, hogy részvétet nyílvánítson az edző családjának:

"Súlyos tragédia az ami történt. Szeretném kifejezni részvétemet Tito Vilanova családjának!"

Videók