Egyre csak nő a Real komoly sérültjeinek listája

Ráadásul friss igazolás dőlt ki a sorból a szezon előtt.


Zinedine Zidane problémái egyre csak szaporodnak, pedig a szezon még el sem rajtolt. A szomorú hírt követően, hogy gyakorlatilag idén már nem számolhat Marco Asensioval, Brahim Diaz és a frissen igazol francia balhátvéd, Ferland Mendy is hetekre kidőlt a sorból. 
 
A Real Madrid közleményt adott ki, mely megerősítette, hogy Mendy izomsérülést szenvedett a jobb vádlijában. Azt viszont, ahogyan ez lenni szokott, nem közölték ez mennyi időre szorítja partvonalra a védőt. Viszont az AS szakértője, dr. José González szerint a 24 éves játékos nagyjából egy hónapig lesz távol sérülése miatt.
 
Az új igazolás így lemarad a szombati városi rivális, Atlético Madrid elleni felkészülési meccsről, az Audi Kupa mérkőzésről a Tottenham ellen, és a barátságos találkozóról a Red Bull Salzburg ellen is. Ami még fontosabb, hogy kihagyja a LaLiga nyitányát is, amikor a Celta Vigo ellen játszanak a királyiak. Nagy valószínűséggel azonban a második bajnoki találkozóra már bevetésen készen állhat a Real Valladolid ellen, ha az AS orvosának jóslata pontos.
 
Mendy sérülése miatt Marcelo ismét kibérelheti magának a balhátvéd pozícióját, egyedül Nachoval, mint lehetséges alternatíva.
 
Fotó: Ira L. Black/Corbis via Getty Images

Videók