Egyértelmű nem a Barca játékosaitól Griezmannra

Nem lesz olyan sima az ügy, mint eddig sejteni lehetett.


A katalán napilap, a Sport címlapon hozta, hogy a Barcelonánál: "Az öltöző nemet mondott Griezmannra" szombat reggel. Bár a francia már bejelentette távozását az Atlético Madridtól, nem lesz olyan sima a várt átigazolás összehozása, mint azt sejteni lehetett. 

A cikkben állítja a Sport, hogy több Barca játékos sem örült annak, amilyen szappanoperát rendezett az átigazolásából a francia. Tavaly is hasonló transzfer jöhetett volna létre, melyet egy dokumentumfilmben zárt le Griezmann. Mindenki arra számított, hogy mezt és csapatot vált, azonban a legutolsó pillanatban megváltoztatta a végkimenetelt. 
 
Hiába állítják azt több helyen is, hogy Messi győzte meg most a franciát, az öltözőben 'árulásnak' érzik a tavalyi visszatáncolást, és az argentin sem hívta fel valójában az Atlético csatárát. Ráadásul nem is hiszik azt, hogy rá lenne szükségük a támadósorban. Emellett a játékosok úgy gondolják, nem lenne jó üzenet a fiatalok számára, ha a klub leigazolna valakit, aki korábban 'macska-egér játékot űzött a Barcával.'

Griezmann: Nem mondhattam nemet Messinek

Ezen múlhatott a francia jövője.

Fotó forrása: Alex Caparros/Getty Images

Videók