"Egyedül Messi pótolja a Barca hiányosságait"

Malcom szerint az argentin szupersztár minden idők legjobbja.


A brazil játékos utólag nézve egy hatalmas pénzkidobás volt a Barcelona számára 2018-ban, hiszen csak egy esztendőt töltött a spanyol bajnokságban, majd a Zenit csapatához szerződött.

Mindennek ellenére Malcom igyekszik minden lehetőséget megragadni, és nem tesz le arról, hogy egyszer visszatérjen Barcelonába. A dél-amerikai focista a Bordeaux színeiben rendkívül jó teljesítményt nyújtott, amivel igencsak jó hírnevet szerzett magának. Sokáig úgy tűnt, hogy az AS Roma fogja őt megszerezni, viszotn a Barca nemes egyszerűséggel ellopta előlük.


Fotó: Quality Sport Images/Getty Images

A hamarosan 24 éves játékos élvezte a Barcelonában töltött éveit, és próbálja levonni az ott ért tanulságokat.

"Ernesto Valverde egy nagyszerű edző és egy jó ember. Viszont sosem indokolta meg, hogy miért nem játszat. De ez sem zavart, mert profik vagyunk így működünk. Soha nem hagytam abba a kemény munkát, amikor kaptam pár perc lehetőséget, úgy érzem, hogy jól teljesítettem és a csapat hasznára voltam. Nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, egyszer lehet viszatérek! De most a Zenitre koncentrálik!"

"Lionel Messi egy fantasztikus játékos, aki pótolja a Barca összes hiányosságát. Nagyon tisztelem őt, egy remek ember. Számomra ő minden idők legjobbja" - zárta mondandóját Malcom.

Forrás: goal.com
Borítókép: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Videók