„Egy nap el kell mennem. Mindennek van kezdete és vége.”

Simeone már tudja, hogyan akar távozni az Atlético Madridtól.


Diego Simeone elismeri, hogy az Atlético Madrid mandátumának valamikor véget kell érnie.

Majdnem 11 év után lehetetlen elképzelni egy Atlético Madridot Cholo nélkül. Néhányan azonban megpróbálták ezt elképzelni, tekintettel az Atlético eddigi küzdelmeire. Annak ellenére, hogy az előző szezonban megnyerte a bajnoki címet, a klub az idei szezonban a legjobb négy helyért küzd, és máris kiesett a Király-kupából.

Ennek ellenére Simeone csodákat ért el az Atléticóban: két La Liga-címet nyert és két Bajnokok Ligája döntőben is részt vettek. Ilyen eredményekkel és a klubhoz való kötődésével az Atléti-szurkolók többsége távolról sem szeretné látni főnökük távozását. De egyszer eljön az a nap, és Simeone-nak világos elképzelése van arról, hogyan szeretné, ha ez sikerülne.

„Egy nap el kell mennem. Mindennek van kezdete és vége. Remélem, hogy ez igazságos és jó döntés lesz mindenki részéről, és mindkét fél számára a legjobb. Nem hiszem, hogy nagyobb nyomás lenne bárkin a szurkolók miatt, vagy azért, mert szeretem a klubot. Tudom, hogy nyerni kell, az egómat félrerakom ilyenkor, bár ezt egyesek másként gondolják. A klub céljai érdekében tettem mindent.”

Forrás: football-espana.net
Borítókép és fotók: CBS Sports Golazo/Twitter

Videók