Egy csapatot már kizárt a Barca távozni vágyó sztárja

Francia óriás előtt nyithatja ez meg az utat.


A Barcelona brazil sztárja, Philippe Coutinho kizárta, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon, mely érdeklődést mutat iránta, mivel elveszíthetik Paul Pogbát a nyáron. 
 
A Sky Sports információi szerint, Coutinho megmondta a képviselőinek, nem akar az Old Traffordra költözni volt csapata, a Liverpool iránti tisztelet miatt.
 
United csak az egyike a csapatoknak, melyek érdeklődnek a brazil után, de úgy tűnik, hogy a jövője nem a Premier League-be vezet vissza. 
 
Coutinho letette a névjegyét a Liverpoolnál, annak ellenére is, ahogyan elhagyta a klubot, és fent akarja tartani a jó kapcsolatot. A két angol csapat rivalizálása így azt is jelenti, hogy semmi esély arra, hogy Ole Gunnar Solskjaer keretébe kerüljön.
 
Ez megnyithatja az utat a Paris Saint-Germain számára, a másik nagyon komoly érdeklődő előtt. 
 
Coutinho nagyvalószínűséggel elhagyja a nyáron a Barcát csalódást keltő szezonját követően. A katalán klub reméli, hogy jó formában folytatja a Copa Américán, ami segíthet visszatornázni a rekordösszeg közelébe, amit kiadtak érte (160 millió euró), de nagy valószínűséggel veszteséggel zárul ez a kaland a klub számára.
 
Fotó forrása: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images
 

Videók