Egy apró mozdulat, amivel Dani Alves megmutatta mennyire tiszteli a Barcelonát

Megmozdulásával példát mutatott a fiatal játékosoknak. - Top5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Dani Alves ismét bebizonyította mekkora tisztelettel van klubja iránt.

A katalán klub legendás játékosa nemrég tért vissza a Barcelonába és az egyik edzés alkalmával megmutatta, mennyit jelent számára a klub.

Alves korábban 2008 és 2016 között játszott a spanyol gárdában és számos trófeát hódított el velük. 2021 végén aztán visszatért, de regisztrációja csak januárban fejeződött be, így a Linares elleni spanyol Király-kupa mérkőzésen léphetett pályára először.

Nemrég egy a csapat edzésén készült felvétel látott napvilágot, melyen az látszik, hogy a pályát elhagyó játékosok nagy része keresztülvág a fűre felfestett címere, Alves azonban az utolsó pillanatban kikerüli azt, ezzel is mutatva mennyire tiszteli a klubot. Mozdulatával a többieknek is példát mutatott, a mögötte haladó 20 éves Gonzalez ugyanis a mintájára ugyan így cselekedett.

 


A szurkolók imádták a rövid jelenetet és nagy szeretettel beszéltek a brazilról.

"Szükségünk van olyan játékosokra is, akik feltétel nélkül tisztelik és szeretik a címert" – írta egyikük.

"Hihetetlen, hogy Dani mennyire tiszteli a Barcát a pályán és azon kívül is. Biztos vagyok benne, hogy 38 évesen is 100%-ot fog adni, és ezt már láttuk a Boca Juniors ellen..." – vélekedett egy másik rajongó.

A harmadik hozzátette: "Dani példát mutatott nekik Ezt kell tenniük a vezetőknek és a tapasztalt játékosoknak."

A Linares ellen 2-1-re megnyert mérkőzést követően megszólalt Dani Alves, akinek hatalmas örömet jelent, hogy újra a klub kötelékében lehet.

„Különleges ajándék ennyi idő után újra a Barcában játszani. Megpróbáltam élvezni és megszenvedni minden lehetséges győzelemért a csapattársaimmal” – mondta.

Borítókép és forrás: sportbible.com

 

Videók