Dybala a kiválasztott

Nagy kihívás előtt állhat.


Az Atlético Madrid rögtön elkezdte keresni, hogy ki helyettesítheti Antoine Griezmannt, miután a francia sztár kedden bejelentette, hogy a szezon végén elköszön a Matracosoktól. Az as.com azonnal szavazást tartott arról olvasóik körében, hogy mégis ki lenne a megfelelő jelölt. 
 
A Juventus támadójára, Paulo Dybalára voksoltak a legtöbben, összesen 5,500-an. Mögötte valamivel lemaradva az Arsenal duója, Alexandre Lacazette és Pierre-Emerick Aubameyang futott be. Dybala ugyanabban a pozícióban, és hasonló stílusban is játszik, mint Griezmann – a 26 éves ballábas támadó tud játszani hamis kilencesként vagy a támadó hármas bal szélén is.
Fotó forrása: Tullio Puglia - UEFA/UEFA via Getty Images
 
Viszont az argentin kínlódott idén Cristiano Ronaldo árnyékában a Juventusnál, azonban pont emiatt is, elvágyódik Torinóból, ami elő is segíthetne egy ilyen transzfert.
 
– Nagy esély van rá, hogy Paulo elhagyja a Juventust. Változásra van szüksége, – mondta Dybala bátyja és ügynöke, Gustavo nemrég, mikor a helyzetéről faggatták. Idén az argentin viszont mindössze 10 gólt szerzett 40 meccsen, ami komoly visszaesés az előző évi 26 gól/46 találkozós mérleghez képest.

Elhagyhatja a Juvét a csapat egyik legnagyobb sztárja

Testvére nyilatkozott.

Korábban egyébkánt az a hír is kiszivárgott, hogy az Atlético valóban az argentinban láthatja a megoldást.

Két játékost már kinézett Griezmann helyére az Atlético

Argentin lehet a következő sztárcsatáruk.

 

Videók