Di María cáfol: Nem akartam elhagyni a Realt

Ángel di María, a Manchester United új igazolása a búcsúlevelében kijelentette, hogy nem akart távozni a Real Madridtól, és utalt arra, hogy nem érezte a megbecsülést a Santiago Bernabéuban.
A 26 esztendős argentin válogatott szélsővel kapcsolatban Carlo Ancelotti, a Real vezetőedzője nemrég elmondta, hogy el akar igazolni, kedden pedig bejelentésre került, amit már napok óta sejteni lehetett, vagyis hogy a Manchester Unitedben folytatja a pályafutását. Az angol sztárklub brit rekordösszegért, 84 millió euróért kaparintotta meg Di Maríát.

"A ciklusom a Real Madriddal a végéhez ért. Lehetetlen pár sorban figyelembe venni mindent, amit tapasztaltam itt, de remélhetőleg ez a levél átadja azt, amit most érzek" - írta Di María.

"Az a megtiszteltetés ért, hogy négy évig viselhettem ezt a mezt, és büszkeséggel tölt el az, amin keresztülmentem és amit elértem a csapattársaimmal. Sajnos mennem kellett, de szeretném világossá tenni, hogy ez soha nem volt a vágyam. Mint mindenki, aki dolgozik, szerettem volna előrelépni. A Decima (tizedik BL-győzelem) után a világbajnokságra utaztam azzal a reménnyel, hogy tesznek majd felém egy gesztust a vezetőségtől, ami azonban soha nem történt meg. Sok dolog és hazugság lett mondva velem kapcsolatban, talán valaki nem kedvel engem. Az egyetlen dolog, amit kértem, az valamiféle igazságosság volt. Rengetegen dolog van, amit értékelek, és soknak közülük semmi köze nincs a fizetésemhez. Remélhetőleg ezeket megtalálom itt a Manchester Unitednél, a világ egyik legjobb klubjánál."

Di María négy teljes szezont töltött el a Realnál, és 190 mérkőzésen 36 alkalommal volt eredményes.

Videók