Dembele: Nem fogok engedni a zsarolásnak

A francia támadó válaszolt a Barcelona lépésére.


Miután a Barcelona csütörtökön hivatalossá tette Ousmane Dembele eladásáról szóló döntését, a Borussia Dortmund egykori támadója a közösségi médiában kifejtette saját álláspontját a témában, azt sugallva, hogy nem enged a zsarolásnak.

Xavi Henrández korábban úgy nyilatkozott, ha Dembele nem hosszabbít mihamarabb, akkor a játékost el kell adni még a januári átigazolási időszakban. Ezt követte Mateu Alemany csütörtök délutáni nyilatkozata, amelyben részletezte, hogy a játékos nem volt elkötelezett a projektjük mellett, ezért a télen eladják.

„Négy éve gyűlnek rólam a pletykák, szégyenletes hazugságok hangoztak el rólam, kizárólag azzal a céllal, hogy ártsanak nekem. Soha nem válaszoltam ezekre, egészen eddig. Anélkül fogok válaszolni, hogy engedek mindenféle zsarolásnak, elítélem azokat, akik úgy gondolják, hogy nem vagyok elkötelezett a projekt iránt, még mindig élő szerződésem van, és teljes mértékben az edzőm rendelkezésére állok. Nem vagyok olyan ember, aki enged a zsarolásnak.”

A Barca menedzsere, Xavi Ousmane Dembélé azonnali távozásáról: „Dembélé fontos játékosunk, de ez a klub döntése, és mindannyian egyetértünk - nem hiszem, hogy a távolléte hatással volt a csapatra”.

Forrás: marca.com
Borítókép és fotók: OptaJean /Twitter

Videók