David Beckham madridi sikert vár a mai el Clásicón

David Beckhamet a Real Madrid hajdani középpályását pénteki madridi látogatása során kérdezték arról, milyen eredményt jósol, a vasárnapi szuperrangadóra.


 

Az AS című spanyol lap által készített hosszabb interjúban a Madridiak volt középpályását többek között arról is kérdezték, ő hogyan látja, mi fog történni a vasárnapi összecsapáson.

 
„Úgy vélem, ez a meccs mindkét csapat számára nagyon fontos. Nyilvánvalóan a Real Madrid pártján vagyok, de nagyon tisztelem a Barcelonát a játékosaikért, és az egész csapatukért.”
 
„Szerintem szoros mérkőzés lesz. Nehéz megmondani, hogy melyik csapat tud majd felülkerekedni a másikon. Mindkét gárda jól játszik. Az emberek között gyakori téma mostanában a Real Madrid, és a csapat utóbbi időben nyújtott teljesítménye, de számomra ők a világ egyik legjobb csapata, és náluk vannak a legjobb játékosok. Nehéz mérkőzés lesz, és kiválóan szórakoztatja majd a közönséget, ahogyan mindig.”
 
Hogy milyen eredményt vár a Real korábbi középpályása? Egy, az eseményt megelőző sajtótájékoztatón mosolyogva vágta a kérdésre: „2-1 a Madridnak”

Videók