Dani Alves nem hitt a szemének, amikor Messi lábára nézett

Zseniális anekdotát osztott meg a brazil. - TOP2021: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Nagyszerű történetet mesélt el Lionel Messiről a Barcelonához nemrég visszatérő Dani Alves.

A brazil legenda 2008 és 2016 között 391 alkalommal léphetett pályára a katalánoknál, ez alatt az idő alatt pedig jó barátságot kötött Lionel Messivel.

A 38 éves játékos ezúttal nem szerepelhet együtt barátjával, ugyanakkor annak örülhet, hogy edzésen nem gyötri majd az argentin. Legalábbis, ha azt a történetet vesszük alapul, amit még 2017-ben mesélt el Alves.
A brazil arról beszélt a The Players' Tribune-nek, hogy Messi az egyik edzésen kikötődött cipőfűzővel cikázott át a védőkön.

"Emlékszem, az egyik edzésen Messi olyan dolgokat csinált a labdával a lábánál, ami ellentmond a logikának” – kezdte.

„Természetesen ezt csinálta minden nap, csak ezúttal valami más volt. Emlékeztetnem kell, ez egy rendkívül intenzív edzés volt. Nem vacakoltunk. Messi úgy rohant át a védelmen, mint egy gyilkos. Aztán ahogy elszaladt mellettem, lenéztem a cipőjére, és azt gondoltam magamban: Ez egy vicc?"

"Újra elrohant mellettem, és azt gondoltam: Nem, ez lehetetlen."

„Megint elrohant mellettem, és most már biztos voltam abban, amit láttam. Ez a srác a világ legjobb védői ellen játszott és lebegett a pályán, és úgy viselkedett, mintha a parkban lenne egy vasárnapon."

"Ez volt az a pillanat, amikor tudtam, hogy soha többé nem fogok olyannal játszani, mint ő."

Kikötődött cipőfűzővel focizni szinte lehetetlen, de Messinek ezzel sem akadt gondja és könnyedén zavarba hozta a legjobb védőket.

Forrás: Givemesport.com
 

Borítókép: Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images

 

Videók