Dani Alves azt szeretné, ha Messi visszatérne

Vajon van erre esély?!


Dani Alves azt mondta, szeretné, ha Lionel Messi a Barcelonánál fejezné be pályafutását. Alves és Messi évekig játszottak együtt, míg előbbi 2016-ban a Juventushoz távozott.

Ekkor a brazil még nem tudhatta, hogy lesz lehetősége visszatérni a Camp Nou-ba, főleg nem 38 évesen. Alves úgy képzelte a visszatérését, hogy itt várja jó barátja, Messi is, aki úgy tűnt, az egész pályafutását a Barcelonánál tölti majd. Ám a nyári események során az argentin a klub pénzügyi problémái miatt ingyen távozott a PSG-hez.

Alves elszalasztotta a lehetőséget, hogy Messivel játszhasson, de reméli, hogy egykori csapattársa és közeli barátja egyszer visszatér Katalóniába. A Tot Costa de Catalunya Rádiónak a Sporton keresztül adott interjújában azt mondta:

„Messi a futball történetének legjobb játékosa. Furcsa itt lenni és nem látni őt, hogy nincs a csapatban. Néha a dolgok nem úgy történnek, ahogy megálmodjuk. Már mondtam neki, hogy nem talál jobb helyet ennél. Ugyanezt mondta nekem, amikor elmentem. Nagyon jó lenne, ha Messi itt fejezné be pályafutását.”

Forrás: football-espana.net
Borítókép: FC Barcelona/Twitter

 

Videók