„Csak az Atléticóra koncentrálok” – téma lezárva

Joao Félix nem akar távozni.


Joao Félix már három szezont játszott az Atlético Madridban, sokan nem elégedettek a teljesítményével, de még nem áll készen arra, hogy feladja.

A kontinens egyik legtehetségesebb labdarúgójaként tartják számon, és rengeteg klub szeretné őt a soraiban tudni. Ezeknek a találgatásoknak azonban gyorsan véget vetett.

„Nincs terítéken az Atléticótól való távozásom. Jól érzem magam itt, és csak az Atléticóra koncentrálok. Nyugodt vagyok a jövőmet illetően, tisztában vagyok a helyzetemmel” – mondta Félix a Marca-nak.

A következő szezonban pedig Joao Félix lesz az Atlético csapatának egyik kulcsjátékosa és a negyedik évében szeretné élvezni a játékot, meg persze sikeres lenni.

„Még nyaralok, most kezdtem el edzeni, hogy felkészüljek az előszezonra, de nem gondolok túl sokat a futballra.”

Az átigazolási pletykák végtelenek, de a portugál játékos most tisztázta a saját helyzetét. Eltökélt szándéka tehát, hogy sikeres legyen Madridban. A csapat talán legkreatívabb játékosaként érthető, hogy Diego Simeone miért kötelezte el magát mellette, hiszen látja, mit hozhat ki belőle, miután több mint 100 millió eurót költöttek rá.

Ez az év lesz, amikor berobban a teljesítményével? Vagy jön egy újabb elvesztegetett év egy olyan karrierben, amely még nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Borítókép és fotók: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Videók