Cristiano Ronaldo hamarosan elhagyhatja a Real Madridot

A Portóba távozó Iker Casillas ügynöke, Santos Márquez elmondta, hogy a háromszoros aranylabdás is hamarosan távozni fog a Királyi Gárdától.


 

 A játékosügynök szerint az, hogy Peter Lim, a Valencia szingapúri tulajdonosa megszerezte a portugál szupersztár marketingjogait előrevetíti CR7 távozását.

 
 „Egy nap Florentino Péreznek meg kell majd magyaráznia, hogy Cristiano miért dolgozik egy másik cégnek. Ez alapján számomra világossá vált, hogy a portugál távozni készül a csapattól „– mondta Santos Márquez, aki természetesen Iker Casillas távozásáról is szót ejtett.
 
 
"Iker soha nem akarta elhagyni a Real Madridot. Az sem érdekelte, hogy pályafutása utolsó éveiben nem ő lett volna az elsőszámú kapus, ha a Királyi Gárdából vonulhat vissza. Otthonának tekintette Madridot, 25 évig mindent megtett a csapatért. Rafa Benítez érkezésével felröppent David De Gea érkezése is, valamint a szurkolóktól is rendre azt lehetett hallani, hogy Keylor Navas milyen kiváló kapus. Nem bántak tisztelettel Ikerrel, de ezért nem Benítezt kell hibáztatni. Pérez az elmúlt években folyamatosan csak prédikált, de olyan játékosokkal is tiszteletlenül bánt mint, Hierro, vagy Raúl. Valami nincs rendben a Real Madridnál"
 

Videók